XRE termékvizsgáló rendszer

A nagy teljesítményű röntgen technológiával működő XRE termékvizsgáló rendszer segíti a gyártót az IFS és HACCP irányelvek, valamit belföldi és nemzetközi törvényi rendelkezések, illetve kereskedelmi szempontból specifikus követelmények betartásában.

Cikkszám: 357 Kategória:

Leírás

Az XRE valamennyi olyan idegen testet felismer, melyek sűrűségük, kémiai összetételük vagy méretük alapján jobban vagy rosszabbul nyelik el a röntgensugarakat, mint a termék maga. Más termékhibát pl. kiszakadt tubusokat vagy dobozokat, illetve az azokban rekedt légbuborékokat is fel tudja deríteni a berendezés, míg a megfelelő helyen lévő idegen testeket, mint pl. a szalámi végeken található alumínium klipszet egyszerűen figyelmen kívül hagyja.
A megbízható termékvizsgálat új lehetőségei

A Bizerba termékvizsgáló rendszer számos detektálási feladatot ellát: Fém, üveg, kerámia, kő, csont, PVC, teflon, gumi, üvegszál erősítéses műanyag stb. felismerése csomagolt vagy ömlesztett élelmiszerekben (a nem mágneses nemesacél és színesfém is biztonsággal detektálható, alumínium csomagolású élelmiszerekben). Zárt csomagok csomagoláson belüli darabszám vizsgálata.

További információk

Hitelesíthető

Nem

Készletinformáció

Rendelésre

Gyártó

Bizerba