Q1 100 bolti mérleg

A Q1 típusú innovatív bolti mérleg ideálisan alkalmas a közvetlen kiszolgálással történő értékesítésre és az önkiszolgáló értékesítésre, valamint az árkijelzésre. Az intuitív grafikus felhasználói felülettel rendelkező kapacitív érintőképernyő révén a bolti eladók könnyen és hatékonyan használhatják a Q1-et. A különösen lapos teherlap optimális rálátást biztosít a vevőknek az árura. A karcsú kialakításnak köszönhetően a bolti eladók akadálytalanul hozzáférhetnek a frissáru pultban lévő termékekhez.

Leírás

A moduláris hardver- és szoftverkoncepciónak köszönhetően a Q1 rengeteg lehetőséget kínál a legkülönfélébb alkalmazásokhoz. A nyomtatók és kijelzők gyorsan és egyszerűen cserélhetők a Plug & Play funkció segítségével. A Q1 nyomtatója robusztusságával és tartósságával – például teherbíró fém csuklópántjaival – tűnik ki.Az intuitív grafikus felhasználói felület a kapacitív érintéses technológiával kombinálva maximálisan megkönnyíti a használatot a bolti eladók számára, és javítja a kommunikációt a vevőkkel. A menedzsmentszoftver segítségével a készülék adatai, továbbá a termelési adatok adminisztrálhatók, és átlátható módon ellenőrizhetők a hátsó irodahelyiségben.A Q1 ergonomikus formatervezésénél következetesen a könnyű munkavégzést és kezelést tartották szem előtt. Az oldalsó fogantyúknak köszönhetően a Q1 könnyen és biztonságosan felemelhető. A nagyon vékony teherlap, az állítható kijelzők és az ergonomikusan elhelyezett nyomtató is megkönnyíti a bolti eladók mindennapi munkáját.

A mérleg előnyei:

Fenntartható beruházás és költségmegtakarítás
  • Mindig naprakészen a modulárisan bővíthető hardverkomponensekkel, például a cserélhető kijelzőkkel
  • Egyszerű költségmegtakarítás a Wake-on-LAN/WLAN* funkciójú energiatakarékos üzemmóddal
  • Az intelligens szervizkoncepció biztosítja a hatékony távoli támogatást (pl. a grafikus felhasználói felület testreszabásakor) és az egyszerűsített helyszíni karbantartást a CPU optimalizált hozzáférhetősége, valamint a nyomtató és a kijelző szerszám nélküli cseréje révén
Időmegtakarítás és egyszerűsítés
  • A modern, felhasználóbarát felhasználói felület lehetővé teszi a gyors munkavégzést és a kezelési folyamatok optimális alakítását, például a teljes szövegű keresés vagy a hirdetések egyszerű használata révén.
  • Az extra lapos mérlegmodul révén a pultban lévő termékek optimálisan láthatók, és a kezelők számára könnyen hozzáférhetők.
  • A karcsú állvány optimális rálátást biztosít a mérlegelendő árura.

Alkalmazási területek

  • A közvetlen kiszolgálással történő értékesítéshez, önkiszolgáló értékesítéshez, árkijelzéhez és pénztárfunkcióval
  • Külső teherfelvevővel kombinálva 30 kg-nál nagyobb súlyú áruk mérlegelésére is alkalmas
  • Tökéletesen használható például hentesüzletekben, pékségekben, szupermarketekben, csemegeboltokban és csomagolatlan árut forgalmazó üzletekben, barkácsáruházakban és a vendéglátóiparban

További információk

Hitelesíthető

Igen

Készletinformáció

Rendelésre

Gyártó

Bizerba