Moduláris K3 Flex

Maximális rugalmasság biztosítása a következetesen átgondolt moduláris koncepció révén: A K3 Flex egy sokoldalú moduláris rendszer, amellyel feltérképezheti az egyedi igényeket, valamint sok területen hatékonyabbá is teheti a folyamatokat. A K3 Flex rendszer kombinálható vágógéppel, vagy akár teljesen modulárisan is használható. A POS-ben lévő portfólió lefedi az előkészítő helység sokféle alkalmazását és folyamatát. Ez a szolgáltatás értékesítéstől az önkiszolgáló területekig terjed, a pénztárgépektől az ár címkézéstől, az előre csomagoláson át a multimédiás kijelzőig, erre példák a vásárlók számára biztosított megfelelő receptek, vagy keresztértékesítési javaslatok.

Leírás

A K3 bolti mérleg mindenféle probléma nélkül összekapcsolható más rendszerekkel, például. A plug&play funkciónak köszönhetően a kijelzőket nagyon könnyű kicserélni. Az innovatív Hot-Swap-technológia pillanatok alatt lehetővé teszi a nyomtatók cseréjét, még akár üzem közben is. A K3 nyomtatók a robusztus, tartós és egyedülálló Linerless-Cutter technológiával igazán meggyőzők, amelyek élettartama meghaladja az 500 000 vágást.

Az egyedülálló ergonomikus GUI a kapacitív Multi-Touch technológiával kombinálva akár a felhasználó, akár a kezelői oldalon a legmagasabb szintű kezelői kényelmet és optimalizált ügyfélinterakciót éri el. Az intelligens Multi-Touch gesztusok, például a görgetés, a törlés vagy a Drag&Drop funkció teljesen új kezelési és vásárlási élményt nyújtanak az munkatársaknak és a vevőknek. A beépített IoT-érzékelőknek és a Management szoftvernek köszönhetően Ön a készülékei maximális átláthatóságából és az optimális szervizből profitál.

A moduláris összeállításának köszönhetően a K3 integrálható pultként vagy önkiszolgáló mérlegként, akasztós mérlegként, pulti mérlegként vagy moduláris építőelemként is használahtó, egyedileg összeállítva az Ön igényei szerint.

A mérleg előnyei

  • A rendszer és a szoftver modern dizájnja és moduláris bővíthetősége az igényeknek és céloknak megfelelően
  • Performance: A kezelési folyamatok maximálisan felhasználóbarátak és optimális kialakításúak, illetve modern Linerless-vágási technológia
  • A mérőcellák felügyelete IoT érzékelőkkel, valamint távoli támogatás a nyomtató és a kijelző cseréjéhez vagy a GUI adaptálásához

Alkalmazási területek

  • Közvetlen kiszolgálással történő értékesítés
  • Önkiszolgálás
  • Interfész a megrendelésekhez az Online Store-on vagy az Infoterminal-on keresztül
  • Árazás/előrecsomagolás
  • Kassza

Opciók

További információk

Hitelesíthető

Igen

Készletinformáció

Rendelésre

Gyártó

Bizerba