Mobil felhordószalag

A mérlegek előtartályának folyamatos anyagellátása. A kiszerelés, zsákolás üteméhez az optimális szállítóteljesítményt frekvenciaváltóval lehet szabályozni.

Cikkszám: 518 Kategória:

Leírás

Felépítés:

A felhordószalag váza zártszelvény keretből áll, amelyet csúszólemezek és átkötő elemek tesznek egységes, merev vázszerkezetté. A csúszólemezek és a visszafutóági görgők a heveder alátámasztására szolgálnak. A fordítódobbal a szalag feszességét lehet beállítani. A hajtódobnál a szalag hajtása csigahajtóműves, felfűzhető kivitelű, háromfázisú szervóventillátoros villanymotorral történik, mely a vázhoz egy nyomatékkarral csatlakozik.

A szalagváz egy zártszelvényből készült állványon helyezkedik el. Az állványt 4 darab fékezhető kerék teszi mobillá és önbeálló talpakkal van megnövelve a stabilitása.

Az anyagfelhordás hullámperemes, kazettás hevederen történik. A szállító felülete karcolás és kopásálló, belső felülete a csúszólemezeken jól csúszik. A szállítás közben az áru oldalirányú leszóródását a hullámperem akadályozza meg, a szállítást a keresztben elhelyezkedő bordák végzik.
A szalag felszerelhető egy szintérzékelős puffertartállyal. A szintérzékelő a puffertartályt töltő szalagot állítja le a túltöltés megakadályozására.

Műszaki adatok:

Szállítási teljesítmény: 1-5 t/h (a technológiai igény szerint)
Dobtávolság: a technológiába építés függvénye
Hőmérsékleti tartomány: -10 … +50 oC
Szalagsebesség: a kiszerelő üteméhez vagy a technológiához szinkronizálva

További információk

Hitelesíthető

Nem

Készletinformáció

Rendelésre

Gyártó

Metrisoft mérleggyártó Kft.