S 111 Plus húspuhító és csíkozó

Nyomtatás
Salátákhoz vagy serpenyőben sütött ételekhez elengedhetetlen a húsok, felvágottak és zöldségek előkészítéséhez a húspuhító-csíkozó készülék.
Leírás

Ez az univerzális, billenés- és törésbiztos hús- és zöldségaprító a kiskonyhai, illetve kis kereskedelmi egységek jól kihasználható berendezése.

A hússzeleteket már nem kell klopfolni, mert a puhító a rostokat elvágva porhanyóssá varázsolja húst. A Bizerba S 011 puhítófeltét ajánlott a hirtelensültek előkészítésére, garantáltan rövidebbé teszi az átsütési időt.
 
A Bizerba S 021 csíkozófeltét ajánlott az ínycsiklandozó, friss salátakészítéshez, ha hús-, felvágott- vagy sajtcsíkokra, szépen darabolt zöldségre, gyümölcsre, gombára van szükség például a gyros és szendvics vagy készétel kínálásánál. A salátákhoz többféle (4, 6, 8, 10, 12, 16, 20 mm-es) húscsíkozó-feltéttel csíkokba apríthatja a húskészítményeket és zöldségeket is. A Bizerba S 111 steaker csíkozó és kockázó készülékként is használható. Kiegészítőként adagolótálcát, állványt, beöntőgaratot kínálunk.
 

A Bizerba A 400/A 510 Bizerba szeletelők szállítószalagjával kombinálva a Bizerba S 111 Plus teljesen automata csíkozóként működhet. 

 
Legfontosabb műszaki adatok
 

Vágófeltét /fordulatszám:

100 fordulat/perc

Max. áteresztőképesség
(hosszúság x magasság):

195 x 30 mm

Max. szeletmagasság

333 mm

Max. helyigény
(szélesség x hosszúság x magasság):

405 x 350 x 456 mm